Afbeelding
Beeld: PR

#Samen kerst in de Bethelkerk

De Bethelkerk viert kerst, het feest waarbij engelen de geboorte van Jezus Christus bezingen, graag samen met u en jou.

Op zaterdag 25 december klinkt het kerstevangelie uit Lucas 2. Dit keer met de engelen als insteek. Ds. Gerco Lock: “In de bijbel schrikken mensen vaak als er een engel verschijnt. Het eerste wat ze zeggen is ‘Wees niet bevreesd’, ook al komen ze goed nieuws brengen. Voor ons hebben de engelen in het kerstverhaal iets lieflijks, maar in de bijbel moeten de mensen er altijd aan wennen. Engelen belichamen daarmee het dubbele van kerst: het is mooi, maar het zet je ook aan het denken.”


In de dienst klinkt er prachtige muziek. De kinderen uit de kerk zingen het projectlied dat door Monique Harteveld gecomponeerd is. Er wordt samen gezongen en zangeres Pearl Jozefzoon brengt een aantal kerstliederen ten gehore. Marcel van Duyvenvoorde bespeelt het orgel. “Gemeenteleden hebben engeltjes gemaakt, die zijn rondgestuurd en door de kinderen in de kerstboom zijn gehangen.”

Vanwege de coronamaatregelen is er beperkt ruimte in de Bethelkerk, maar u/jij bent van harte welkom om de dienst mee te beleven via de website van de Bethelkerk: 

www.bethelkerkscheveningen.nl/uitzendingen.