Afbeelding
Beeld: PR

Het Kinderkerstfeest op stap

Vanaf de week voor kerst is er een korte speurtocht uitgezet met start- en eindpunt de Nieuwe Badkapel, Nieuwe Parklaan 90.

Langs de route kan je verschillende QR-codes vinden. Met die codes krijg je op jouw mobiel filmpjes te zien die een prachtig kerstverhaal vertellen. Onderweg kan je een foto of een kort filmpje maken van jouw wandeling en die gelijk naar de organisatie opsturen, via e-mail: info@nieuwebadkapel.nl. Terug bij de Badkapel mag je jouw kerstwens in de grote kerstboom voor de kerk hangen.

Op kerstavond zendt het Kinderkerstfeest een kort programma uit met het kerstverhaal, kerstliedjes én wat jullie beleefd hebben tijdens de speurtocht.

De speurtocht is op zaterdag 18 december tot en met zondag 26 december (24 uur per dag) beschikbaar. Op 22 december is er van 11.00 tot 17.00 uur een kleine verrassing op de route. 

De uitzending is te bekijken vanaf 18.30 uur op Kerstavond 24 december via de website.


De route, de link voor de uitzending en verdere informatie kan je vinden op de websites www.hetkinderkerstfeest.nl, www.nieuwebadkapel.nl en www.bethelkerkscheveningen.nl/samenkerst.