Afbeelding
Beeld: PR

Kom in 2022 ook verbinden door taal

Het veelbewogen jaar 2021 zit er alweer op en we bewegen maar weer moedig voorwaarts. Wat 2022 ons gaat brengen, weet natuurlijk niemand, maar Taleninstituut TaalTaal, aan de Hoge Prins Willemstraat, kijkt stiekem toch even in de glazen bol.

Ondanks de onzekerheden die bij velen leven, hoopt het enthousiaste TaalTaal-team in 2022 weer de nodige nieuwe of bekende harten te openen. De liefde voor taal kan mensen immers verblijden en verbinden, juist in tijden van verdeeldheid. Bij TaalTaal volg je de taallessen altijd op jouw manier in een informele en veilige sfeer, waarbij je daarnaast even niet aan de buitenwereld hoeft te denken.


Plezier in leren staat bij het taleninstituut hoe dan ook vooraan. Of je nu het liefst fysieke lessen volgt in een kleine groep of kiest voor online lessen, TaalTaal denkt altijd graag met je mee op basis van jouw persoonlijke voorkeuren. Moet je bijvoorbeeld vaak op reis vanwege je werk? Dan kun je er voor kiezen om de lessen deels online te volgen, zodat je niets hoeft te missen. Natuurlijk kun je ook gewoon de gehele cursus online volgen.


Zit je al genoeg achter een scherm en kom je liever direct in contact met andere taalleerders? Bij TaalTaal is vrijwel alles bespreekbaar! Naast groepscursussen biedt TaalTaal ook cursussen op maat aan, zoals privécursussen voor bijvoorbeeld zakelijk Nederlands, in-company trajecten via de werkgever en Onderdompelingscursussen.

Onderdompeling is erg geschikt voor mensen die zich snel en op intensieve wijze de beginselen van het Nederlands of het Engels eigen willen maken. Elke maand starten er nieuwe cursussen Onderdompeling kan vanaf drie deelnemers en deze lessen vinden altijd fysiek plaats bij TaalTaal. Lees hier meer over Onderdompeling en de startdata: https://taaltaal.nl/onderdompeling/nederlands.


In de week van 17 januari gaan de groepscursussen weer van start voor alle talen, waaronder Nederlands, Engels, Spaans, Russisch en Arabisch. Ook voor bijvoorbeeld Zweeds, Noors en Deens kun je bij TaalTaal terecht! Ben je nieuwsgierig geworden en kun je wel een taalboost gebruiken? Bezoek dan de Open Dagen op 15 december, 5 januari of 8 januari.


Het is bovendien altijd mogelijk om een gratis (online) intake te doen via www.taaltaal.nl/intake - neem voor meer informatie contact op door een e-mail te sturen naar info@taaltaal.nl en bezoek ook de website www.taaltaal.nl.


Het TaalTaal team wenst iedereen een voorspoedig en verbindend 2022!