Afbeelding
Beeld: PR

Haags Beat Festival verplaatst naar World Forum

Als gevolg van de huidige coronamaatregelen kan de Scheveningse editie van het Haags Beat Festival helaas niet op de Pier plaatsvinden op zondag 12 december. Het is de organisatie Popagenda Scheveningen echter gelukt om een prachtig alternatief te vinden: de Koning Willem Alexander Zaal van het voormalige Congresgebouw en het huidige 
World Forum The Hague op zondag 19 december van 11.00 tot 17.00 uur.


De legendarische The Animals (The House of the Rising Sun), Bintangs, Rinus Gerritsen, Peter Koelewijn, Rob Bolland, Nico Dijkshoorn, Jody Pijper, Erwin Nyhoff en vele anderen treden op! Op het (pauze)podium, Club Veronica, kunnen de bezoekers (extra) optredens én interviews met artiesten door gastheer Fred Zuiderwijk zien. De rode draad zal zeezender Radio Veronica zijn, het schip dat tijdens een zware storm op Scheveningen strandde op 2 april 1973. DJ’s van toen, waaronder Ad Bouman, zijn te gast. Radio West zal live uitzenden vanuit het World Forum en Museum RockArt is ook van de partij.

Ook deze speciale editie van het Haags Beat Festival is een eerbetoon aan de artiesten die Den Haag voor eeuwig op de kaart hebben gezet in de geschiedenis van de popmuziek.

De laatste tickets zijn verkrijgbaar via www.podiumaanzee.nl