Weer winst voor Kalinko-dames

Afgelopen zaterdag nam Kalinko-Dames 1 het op tegen Spaarnestad Dames 2, de nummer 12 van de competitie. Kalinko staat nog fier bovenaan in de competitie.

In een lege zaal, zonder publiek en zonder andere wedstrijden begonnen de Scheveningse dames sterk. Het lijkt niet uit te maken wie de set krijgt, iedereen weet een punt te maken. Kalinko bouwt een mooie voorsprong op van 8-15. Spaarnestad weet nog een paar punten te scoren, maar Kalinko wint de set met 14-25.

Het gaat lekker qua spel met de Kalinko-dames en dat is ook te merken in de tweede set. Ze pakken direct een voorsprong en een lange serviceserie brengt de dames uit Scheveningen op een voorsprong van 2-17. Uiteindelijk pakt Kalinko ook deze set met 11-25.

Kalinko begint minder sterk aan de derde set. Spaarnestad weet hierdoor iets meer punten te halen en het gaat lange tijd gelijk op. Op het eind van de set komt Spaarnestad nipt op voorsprong en weten de set uiteindelijk te winnen met 25-23.

In de vierde set moeten de dames van Kalinko weer op zoek naar het eigen niveau. Er wordt hard gewerkt, maar de punten komen niet vanzelf. Gelukkig pakt Kalinko weer een mooie voorsprong en pakt de set met 16-25.

Volgende week speelt Kalinko-Dames 1 tegen Vives.