SVV pakt winst in blessuretijd

Een treffer van Michael de Niet in blessuretijd liet afgelopen zaterdag het complex van SVV Scheveningen bijna ontploffen. Door de volledige drie punten te pakken in de wedstrijd tegen IJsselmeervogels houdt het degradatiespook voorlopig nog even op afstand.

Het eerste half uur was er weinig te genieten voor het aanwezige publiek, maar in de 33ste minuut viel bijna uit het niets de 1-0 voor Scheveningen. Michael de Niet wist een voorzet van Barry Rog mooi in te koppen.

Na de rust waren het de IJsselmeervogels die direct de gelijkmaker op het scorebord zette. De wedstrijd kabbelde verder en het leek erop dat IJsselmeervogels de wedstrijd meer naar zich toe trok. Tot scoren kwamen geen van beide ploegen meer en het leek erop dat de wedstrijd met een gelijkstand besloten zou worden.

In de vier extra minuten blessuretijd zochten beide teams nog naar een mogelijke tweede treffer. Maar het was aan SVV-zijde dat het doelpunt ook daadwerkelijk viel en was het Michael de Niet die uiteindelijk het gouden schot maakte, 2-1. Hiermee bleef de winst op Houtrust.