Afbeelding
Beeld: Nidal Al Qaq

Kalinko heren blijven ongeslagen

Na vorige week SKC heren 1 te hebben verslagen, moest nu ook het tweede herenteam van deze club eraan geloven. In een wedstrijd die voorlopig de laatste kans voor het publiek was om de Scheveningse mannen live in actie te zien, werd wederom met 3-1 gewonnen.

Terwijl SKC Heren 1 hoog op de ranglijst te vinden is, moet SKC heren 2 het voorlopig met een stuk lagere klassering doen. Dit was aan het begin van de eerste set direct duidelijk terug te zien aan het scoreverloop. Al snel pakte Kalinko een flinke voorsprong en wisten de eerste set met 25-17 te winnen.

Direct vanaf het begin van de tweede set werd wederom de leiding gepakt. Ondanks het niet aflatende enthousiasme van SKC werd ook deze set door Kalinko binnengesleept, 25-8.

In de lastige derde set kwam er zand in de Scheveningse motor. Een groot gedeelte van de set ging de stand gelijk op, maar na verloop van tijd pakten de Leidse studenten een voorsprong. Kalinko verloor de set met 26-28.

Met het nieuw verkregen vertrouwen zette SKC alles op alles. Kalinko pakte echter al snel een voorsprong en gaf deze gedurende de set niet meer weg, 25-21.

Volgende week zaterdag is Vollingo de tegenstander in Gouda. Er wordt mogelijk een livestream georganiseerd.