SVV ten onder aan vrije trappen

Scheveningen heeft op bezoek bij Quick Boys een zure 2-0 nederlaag geleden. De mannen van John Blok kwamen een tweetal rake vrije trappen van Runderkamp niet te boven. Hiermee bewijst Scheveningen zichzelf geen goede dienst.

Scheveningen leek goed van start te gaan in Katwijk, maar Quick Boys opende ook fel en na vijf minuten kwamen de gastheren op voorsprong. Die klap kwam Scheveningen in de eerste helft niet te boven. Het begon angstig te voetballen en er werd gegokt op een aantal lange ballen naar de aanvallers.

Niet veel later kreeg Quick Boys weer een vrije trap toegewezen. Op identieke wijze als de eerste goal verdween de vrije trap achter de Scheveningse keeper. Daarna werd het spel van beide kanten tot aan de rust steeds matiger.

Scheveningen kwam goed uit de kleedkamer en kreeg meer vat op het Katwijkse spel. Gedurende de tweede helft probeerde Scheveningen het wel, maar kon het niet echt dreigend worden. Het ging opportunistisch de strijd aan zonder positief eindresultaat.

Zodoende verliest Scheveningen met 2-0 bij Quick Boys en kan het terugkijken op een matige eerste helft, maar het team van John Blok heeft ook veerkracht laten zien in de tweede helft.