Doelpuntenfestival bij SVC'08

Afgelopen zaterdag wees bij rust niets op een hoge score, maar direct na de thee ontbrandde de wedstrijd tussen SVC'08 en HVC'10.

HVC'10 was in de beginfase van de eerste helft de betere ploeg. In de 21ste minuut leidde dit tot de verdiende voorsprong, 0-1.

Een klein kwartier later kreeg SVC'08 een vrije trap en Jordy de Bruin schoot deze binnen, 1-1. Na de gelijkmaker ebde het overwicht van HVC'10 een beetje weg. Beide ploegen waren meer aan elkaar gewaagd en hielden elkaar in evenwicht.

Direct na rust vielen alle goede bedoelingen van SVC'08 direct in duigen. HVC'10 liet de bal van zo'n 30 meter in het zijnet verdwijnen, 1-2. Voordat SVC'08 zich kon herstellen lag de derde treffer er ook al in, 1-3.

Tegen de verwachting in vocht SVC'08 zich terug in de wedstrijd en bracht de aansluitingstreffer op het bord, 2-3. Maar opnieuw sloeg HVC'10 terug en scoorde de 2-4.

SVC'08 gaf niet op en zette een tandje bij, maar tot een aansluitingstreffer kwam het niet. In de 82ste minuut scoorde HVC'10 weer, 2-5. Waarna Clay Hoekstra voor SVC'08 de derde treffer scoorde. Het woord was daarna weer aan HVC'10, die de stand op 3-6 zette. Dat Clay Hoekstra in de 90ste minuut vanuit een penalty de eindstand op 4-6 bracht, is voor de statistieken.