Afbeelding
Beeld: PR

Lionsclub schenkt 10.000 euro aan Máxima Centrum

Lionsclub Den Haag Scheveningen en Balmain Paris Hair Couture, hoofdsponsor van de Prinses Máxima Centrum Rally, hebben kort geleden een schenking van maar liefst 10.000 euro overhandigd aan het Prinses Máxima Centrum Foundation.

Lionsclub Den Haag Scheveningen zet zich in voor verschillende lokale en landelijke goede doelen. Dit door middel van donaties en fysieke inzet door eigen leden. Begin dit jaar zou Lionsclub Den Haag Scheveningen een autorally houden waarbij de gelden ten goede zouden komen aan het Prinses Máxima Centrum. Leo Bink, voorzitter van de Prinses Máxima Centrum Rally-commissie, vertelt dat er een hele mooie rally is georganiseerd, maar die vanwege corona is uitgesteld naar 2022.

Er is besloten om het sponsorbedrag van 10.000 euro toch dit jaar over te maken aan het Prinses Máxima Centrum Foundation. “We zijn blij dat we hiermee een mooie bijdrage kunnen leveren aan de ondersteuning van verschillende hoopvolle projecten vóór kinderen, tegen kanker", aldus Michel van ’t Zand, president Lionsclub Den Haag Scheveningen.


Meer informatie over de Prinses Máxima Centrum Rally is te vinden op de website:

www.prinsesmaximacentrumrally.nl.