Afbeelding
Beeld: PR

Het Ukelele Kerstproject gaat weer beginnen

Terug naar 'normaal'. We zijn er bijna, want veel mensen zijn inmiddels ook gevaccineerd en de regels worden steeds meer versoepeld. Zo mag ook het Ukelele Kerstproject van YMCA en Werken aan Welzijn weer beginnen.

Vrijdag 22 oktober begint het programma met een kennismakingsbijeenkomst. In de opeenvolgende zeven vrijdagen van 12.30 tot 14.30 uur wordt er hard gewerkt aan het leren van verschillende kerstnummers zoals We Wish You A Merry Christmas van Arthur Warrell en White Christmas van Bing Crosby.

De docenten voor het Ukelele Kerstproject 2021 zijn Ernst Fortunati en Martin Bruijn. Dit duo heeft jarenlang peuter- en kleutermuziek, gitaarles en ukelele-les gegeven bij YMCA Scheveningen. Zowel Ernst als Martin zijn sociaal cultureel werkers. Het duo heeft het instrument de gitaar volledig zelf aangeleerd. Op Scheveningen hebben zij ook door de jaren heen een reputatie opgebouwd door het succes van muziekles geven aan zowel jong als oud.

De stichting Werken aan Welzijn Den Haag, partner van YMCA Scheveningen, staat voor kwaliteit en maatwerk.

Schrijf je in voor het Ukelele Kerstproject 2021 via de website www.werkenaanwelzijndenhaag.nl. De kosten bedragen 50 euro. Na uw inschrijving ontvangt u een overzicht van de lesdagen en een playlist.