Oudste zangvereniging zoekt liefhebbers

De oudste dame van Scheveningen zoekt liefhebbers. De dame in kwestie is 137 jaar oud en heet Christelijke Gemengde Zangvereniging 'Volharding Leidt tot het Doel'. 

Nu de coronamaatregelen het toelaten is de zangvereniging weer begonnen met repeteren en is ook dit koor evenals de minder oude koren op zoek naar mensen die van zingen houden.


Volharding Leidt tot het Doel repeteert op de donderdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in wijkgebouw Thabor, aan de Van Boetzelaerlaan 286. Het repertoire is zeer veelzijdig; zo zingen zij naast geestelijke liederen ook liederen zoals Sammy van Ramses Shaffy, Het Dorp van Wim Sonneveld alsmede liederen uit het bekende 'Wie zingt mee'. Ook schroomt de zangvereniging niet om met Pasen een Passie Cantate uit te voeren.


Optredens in onder andere verzorgingshuizen worden gewoonlijk opgesplist in twee delen en wel voor de pauze het geestelijk deel en na de pauze het lichtere werk, waar de bewoners uitgenodigd worden om gezellig mee te doen.


Het koor is op zoek naar mannen en vrouwen die graag in een gezellig koor willen zingen. Iedereen is welkom, maar mannen genieten de voorkeur. Heeft u interesse? Ga gerust vrijblijvend op een donderdagavond eens een kijkje nemen bij de repetitie.