Afbeelding
Beeld: PR

Muziekles voor peuters bij YMCA

Wist u dat muziek een positief effect bijdraagt aan kinderen? Het stimuleert bijvoorbeeld niet alleen de creativiteit, maar ook taalontwikkeling. YMCA biedt muziekoriëntatie aan voor peuters.

Elke woensdag en vrijdag van 10.45 tot 11.30 uur zijn kinderen van 2 tot 4 jaar welkom. Samen met de docent (Robin Dirksen of Johnny Bruce Muller) en andere kinderen maken ze tijdens de les kennis met muziek en verschillende muziekinstrumenten.

De docenten voor peutermuziek zijn Robin Dirksen en Johnny Bruce Muller. Robin is afgestudeerd aan de Herman Brood Academie en heeft al op veel grote festivals gestaan. Ze heeft al op verschillende scholen les gegeven aan alle leeftijden. Op de piano of gitaar begeleidt ze haar lessen. Haar specialisme is zangtechniek, podium presentatie, songwriting en kan jou begeleiden bij het voorbereiden van audities of optredens.

Johnny is een zanger, songwriter en gitarist. Sinds 2012 geeft hij al gitaarles in Zoetermeer. Eén jaar later werden dit gitaarcursussen op basisscholen. Eind 2013 begon Johnny bij MusicMyStyle les te geven in gitaar, ukelele, zang en kleutermuziek. In 2017 liet hij kleuters dansen, zingen en trommelen bij de Karreschool in Den Haag. Naast het geven van muziekles, is Johnny ook te vinden op festivals zoals Haagse Pop Week, Picknick, Hipfest, Maatschappij Pop en PaardCafé.

Voor mee informatie, kosten en aanmelden ga naar de website: www.ymcascheveningen.nl. Heeft u een ooievaarspas, dan kunt u korting krijgen op de groepslessen.