De Badhuisstraat anno 2020
De Badhuisstraat anno 2020 Beeld: Dick Teske

Informatieavond herinrichting Badhuisstraat

Woensdag 22 september van 19.00 tot 20.00 uur houdt de gemeente een digitale informatieavond over het Voorlopig Ontwerp (VO) Herinrichting Badhuisstraat. Bewoners en andere belanghebbenden kunnen tot en met 20 oktober 2021 reageren op dit Voorlopig Ontwerp.


De Badhuisstraat is toe aan een opknapbeurt. De inrichting van de straat is verouderd en ook de riolering is aan vervanging toe. Vorig jaar juni is het Schetsontwerp (SO) tijdens een digitale informatiebijeenkomst gepresenteerd. Dit ontwerp is verder uitgewerkt in een Voorlopig Ontwerp, dat is in te zien op het Haags Informatiecentrum in het stadhuis (uitsluitend op afspraak). Daarnaast ligt het VO-boekje ook ter inzage in het Stadsdeelkantoor Scheveningen. 


Digitale informatiebijeenkomst

Indien u wilt deelnemen aan deze digitale bijeenkomst, dan kunt u zich aanmelden via het e-mailadres: herinrichtingbadhuisstraat@denhaag.nl. Een dag voorafgaande aan de bijeenkomst ontvangt u via de mail een link voor deelname. Op de dag zelf ontvangt u ter herinnering een tweede email. Tijdens de bijeenkomst kunt u via de zogenoemde chat-functie reageren op en vragen stellen over het Voorlopig Ontwerp.

Reageren op het ontwerp kan tot en met 20 oktober 2021 en op twee manieren: Per post: door een brief te sturen naar: College van Burgemeester en Wethouders Den Haag, Postbus 12600, 2500 DJ, Den Haag, onder vermelding van ‘zienswijze VO Herinrichting Badhuisstraat;

Per email: door een e-mail te sturen naar: herinrichtingbadhuisstraat@denhaag.nl t.a.v. College van Burgemeester en wethouders Den Haag, onder vermelding van ‘zienswijze VO Herinrichting Badhuisstraat.