Burendag Ichthuskerk 2019
Burendag Ichthuskerk 2019 De Scheveninger

Burendag in het Belgisch Park

Algemeen

Zaterdag 25 september zijn er verschillende activiteiten op diverse locaties in het Belgisch Park.

Wat en waar?

Thuis in de Buurt en de Stichting Ichthus Scheveningen stellen zich voor met een bruisend programma van 15.00 tot 19.00 uur in en rond de Ichthuskerk aan de Duinkerksestraat 9. De Wijkwinkel aan Gentsestraat 22A opent haar deuren van 12.00 tot 16.00 uur. Er is op beide locaties van alles te beleven voor jong en oud. Bewoners kunnen bijvoorbeeld stekjes ruilen, of  meedoen met het spinnenwebmodel om te leren hoe goed je in je vel zit. In de Wijkwinkel is een doorlopende high tea en bij de Ichthuskerk kunnen bezoekers vanaf 16.00 uur genieten van een hapje/drankje. Kinderen kunnen luisteren naar spannende voorleesverhalen, zich laten schminken of lekker kleuren.

Thuis in de buurt gaat met buurtbewoners in gesprek over Gezond en Vitaal oud(er) worden op Scheveningen. Stichting Ichthus opent de CoffeeCorner Ichthus Scheveningen. Op initiatief van de Circulaire Voedselstraat Belgisch Park worden overal in de wijk stoeptegels vervangen door plantjes. Op het Belgisch Plein worden stokrozen gezaaid.

Alle wijkbewoners zijn van harte welkom om langs te komen en elkaar te ontmoeten en (beter) te leren kennen!
Meer informatie over Burendag en het complete programma is te vinden op www.ichthuskerkdenhaag.nl/burendag.

Burendag Belgisch Park, zaterdag 25 september, een gezamenlijk initiatief van Thuis in de Buurt, Stichting Ichthus Scheveningen en Bewonersvereniging Noordelijk Scheveningen.