Afbeelding
Beeld: Van Delft

Boekpresentatie 'Amber het zee-eekhoorntje'

Op zaterdag 18 september zijn Kitty en Bastiaan van Delft om 10:00 uur te gast bij Paagman, vestiging Fred, waar zij hun boek ‘Amber het zee-eekhoorntje’ presenteren. Aansluitend zullen zij signeren.

Het verhaal gaat over dromen en daden, schoonheid en hoop en dat het ons ondanks vrijheidsbeperkingen vrij staat te fantaseren. Amber laat de lezer zien hoe je die dromen omzet in daden door te kiezen om op avontuur te gaan. Tijdens haar zoektocht is er tegenslag, twijfel en gevaar, maar met hulp van andere dieren overwint ze deze obstakels en vindt ze uiteindelijk die prachtige onderwaterwereld waar de zeemeeuw over vertelde.

Bastiaan en Kitty van Delft beschrijven en illustreren haar reis in 'Amber, het Zee-eekhoorntje', een humoristisch en liefdevol prentenboek voor jong en oud. Met dit boek willen de makers niet alleen kinderen maar ook volwassenen inspireren om hun dromen na te jagen. 

Hoe zorgelijk je de wereld ook bekijkt; neem een stap, groot of klein.


De boekpresentatie van Amber het zee-eekhoorntje is gratis toegankelijk. Wel vragen wij u om zich aan te melden, zodat we hier onze dienstverlening op kunnen aanpassen. Bij aankomst kunt u zich melden bij het evenement waarna u een zitplaats toegewezen krijgt.