Afbeelding
Beeld: PR

Zondagochtendconcerten in het World Forum

Op zondagochtend genieten van een gezellig concert is een fijne manier om uw weekend wat mooier te maken. En na deze uitdagende coronatijd hebben we allemaal wel wat meer behoefte aan leuke uitjes. Gelukkig kunnen deze Zondagochtendconcerten weer plaatsvinden en ze komen naar Den Haag!

De populaire Zondagochtendconcerten werden sinds 3 oktober 1984 georganiseerd in de Grote Zaal van de Doelen te Rotterdam. Unieke concerten met een warme sfeer die door de hoge kwaliteit en lage toegangsprijs veel bezoekers de kans geven te genieten van mooie muziek. De organisatie vindt het belangrijk de prijs (14,50 euro per concert) zo laag mogelijk te houden, zodat de concerten ook voor mensen met een iets minder grote portemonnee toegankelijk zijn. De Zondagochtendconcerten zijn na al die jaren een waar fenomeen. Men komt uit het hele land naar deze ochtenden. De programmering is zo afwisselend mogelijk, zodat er voor elk wat wils is.

En nu dan eindelijk ook Zondagochtendconcerten in Den Haag! Het World Forum Theater wilde gráág deze bijzondere concerten huisvesten en gezien de hoeveelheid aan positieve reacties van inwoners uit Den Haag en verre omstreken gaan deze concerten in Den Haag minstens zo bijzonder en gezellig worden als in de Doelen! Op het programma voor de komende maanden in Den Haag op de zondagochtenden:

Zondag 26 september 2021: Wiener Tradition.

Zondag 3 oktober 2021: Petra Berger – ode aan Barbra Streisand.

Zondag 16 januari 2022: Meezingconcert de Wannebiezz.

Zondag 13 maart 2022: Een Koffer Vol Liedjes met Tony Neef, Maaike Widdershoven en Ruud Bos.

Zondag 27 maart 2022: Een Spaanse Zondagochtend met groot orkest en William Janz.


Kaartjes kosten 14,50 euro per stuk. De concerten zijn van 11.00 tot 12.15 uur zonder pauze. Vrij zitten. Meer informatie over deze concerten kunt u vinden op www.zondagochtendconcerten.nl. Kaartjes en meer informatie zijn óók telefonisch te verkrijgen via telefoon: 010-4225244.