Go Go Den Haag

Go Go Den Haag

Vrijdagmiddag heeft wethouder Sport, Hilbert Bredemeijer, het project Go Go Den Haag officieel gelanceerd. Met het project Go Go Den Haag doet de gemeente er alles aan om Hagenaars, na corona, weer in beweging te krijgen én biedt zij extra ondersteuning aan de sportaanbieders in de stad.

De publiekscampagne ‘Tijd voor jouw gouden wissel’ markeert de start van dit project en daagt iedereen uit om alledaagse producten weer eens wat vaker in te wisselen voor een sportattribuut. Verspreid door heel Den Haag zijn uitingen zichtbaar waarop Hagenaars de mobiele telefoon inwisselen voor een voetbal, de afstandsbediening voor een kettle bell en de laptop voor een zwembril. De boodschap van de gemeente is duidelijk: we kunnen weer samen sporten!

Wethouder Bredemeijer: “Door de coronapandemie zijn mensen, ook in Den Haag, minder gaan bewegen. Terwijl sport zo belangrijk is! Nu de coronaregels zijn versoepeld, gaat Den Haag er keihard tegenaan om iedereen weer aan het sporten te krijgen en de Haagse sport weer op het niveau van voor corona te brengen. Dat doen we met Go Go Den Haag. We laten zien dat samen sporten weer kan en dat het niet alleen ontzettend leuk is, maar ook goed voor je gezondheid. Dit project kan alleen slagen als wij samen met de Haagse sportverenigingen optrekken. Die verenigingen bieden we komende periode dan ook tal van extra ondersteuningsmogelijkheden.”

Op gogo.denhaag.nl vind je vanaf nu al het actuele sportaanbod. Sportaanbieders vinden er een overzicht van alle ondersteuningsmogelijkheden.