Afbeelding
Beeld: PR

KVS/Maritiem zet vrijwilligers van het jaar in het zonnetje

Sport

Ook dit jaar kan korfbalvereniging KVS/Maritiem, in verband met de coronabeperkingen in de kantine, helaas geen vrijwilligersavond organiseren. Op zo’n avond worden normaal gesproken alle vrijwilligers (meer dan 120!) van de vereniging in het zonnetje gezet.

Een vast onderdeel van de vrijwilligersavond is de bekendmaking van de vrijwilliger(s) van het jaar. Dat moment werd dit jaar niet overgeslagen en daarom werden afgelopen dinsdag twee personen door een afvaardiging van het bestuur in het zonnetje gezet.

In willekeurige volgorde werden de twee vrijwilligers van het seizoen 2020-2021 bekendgemaakt. Annemieke de Mooij is het afgelopen jaar actief geweest als trainer, heeft de onderlinge D-competitie (mede)georganiseerd en heeft het trainersdiploma behaald. Ze houdt zich bezig met ontzettend veel zaken op de vereniging; het meest in het oog springend is toch wel haar enorme inzet voor de website en de social media van KVS. Op het gebied van social media is KVS een voorloper, mede dankzij alle inspanningen van Annemieke.

Richard Grotendorst is jeugdcoördinator binnen de jeugdcommissie. Hij heeft het afgelopen seizoen naast het trainerschap van het derde met goed gevolg de trainerscursus doorlopen. Zijn inzet op scheidsrechtersgebied is enorm. Zo floot Richard tijdens de mini-competitie voor de jeugd soms wel drie wedstrijden op een dag en ook afgelopen zaterdag werkte hij er nog twee af (en coachte daarnaast nog een wedstrijd). Verder is Richard altijd al op korfbalgebied actief geweest buiten KVS om. Zo neemt hij tot het eind van het jaar zitting in een werkgroep van de internationale korfbalfederatie (IKF).

Annemieke en Richard, van harte gefeliciteerd! Het bestuur bedankt alle vrijwilligers van KVS/Maritiem en hoopt dat het ook aankomend seizoen weer kan rekenen op de inzet van al die KVS-vrijwilligers.