Afbeelding
Beeld: PR

Middelbare scholieren winnen limousine-rit op eerste schooldag

Algemeen

Deze week kwam er een einde aan de zomervakantie in de regio en gingen de scholieren weer naar school.

Vanwege corona konden de meeste scholen vorig jaar geen fysieke open school of introductie organiseren. Dus voor de meeste brugklassers van de middelbare school is het een spannende tijd op een voor hun nieuwe school en met nieuwe klasgenoten.

Scholengemeenschap De Populier is hier handig op in gesprongen door een wedstrijd te organiseren, waar toekomstige brugklasleerlingen kennis konden maken met het stromen-onderwijs binnen De Populier. “Wij bieden vier stromen aan: sport, cultuur, basis en science. Per stroom konden de leerlingen uitdagende opdrachten maken en de resultaten digitaal met ons delen. Vier leerlingen hebben dit fantastisch gedaan! Anouk & Jan van de Populier Lyceum en Bink en Tess van Populier Dunklerstraat hebben de wedstrijd gewonnen”, aldus Cathelijne Dekkers van De Populier.

Zij kregen als prijs een limousine rit op de eerste schooldag van huis naar school. In een witte disco-limousine werden Bink en Tess thuis opgehaald en met de rode lopen op hun nieuwe school aan de Dunklerstraat onthaald.