Fietsster ten val op De Fred

Woensdagmiddag werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval op de Frederik Hendriklaan. Ter hoogte van de Bentinckstraat kwam een fietsster met twee kinderen bij zich zeer onfortuinlijk ten val door een openslaande deur van een geparkeerd voertuig.


Niet alleen de fietsster zelf kwam hard ten val, ook haar 1-jarige dochter viel op de grond en kwam op haar hoofd terecht. Gezien de aard van het ongeval werd ook het Mobiel Medisch Team (MMT) opgeroepen, die met de traumahelikopter ter plaatse kwam.


Buiten de zorg van de hulpdiensten schoten ook diverse getuigen massaal te hulp. “Zo hielpen mensen ons op staan, stond een man met mijn huilende zoontje en heeft een vrouw een neuroloog uit de buurt opgetrommeld”, laat Kiki, de fietsster in kwestie, weten. “Ik ben ontzettend dankbaar voor ieders hulp!”


Hoewel haar dochtertje bont en blauw is en een lichte hersenschudding heeft overgehouden aan het ongeluk is er ook goed nieuws te melden: "Gelukkig loopt ze ook weer vrolijk rond!”, aldus Kiki.