Afbeelding
Beeld: PR

Jumbo Koornneef Aan de Haven geopend

Op vrijdag 27 augustus is Jumbo Koornneef Aan de Haven feestelijk geopend na een verbouwing van enkele dagen. Om 10.00 uur openden ondernemer Edward Koornneef en zijn team de winkel aan de Van Bergenstraat met één druk op de knop.

De grootste verandering is de toevoeging van meerdere verskeukens. Er worden nu iedere dag vers belegde broodjes, huisgemaakte salades, vers bereide sushi, huisgemaakte tapasschalen en bakjes warme kibbeling verkocht. Tevens kunnen klanten een bakje bonbons samenstellen in de chocolaterie of een handgedraaid boeket aanschaffen van de bloemist.

De Koornneef supermarkten staan bekend om een groot aanbod lokale producten. Ook in Scheveningen zijn er diverse lokale producten verkrijgbaar, ook wel bekend als Koornneef’s Specials. Denk hierbij aan brood en banket van Bakker van Maanen, specialiteiten van Slagerij Zwaard, luxe kaas van Vandersterre en specialiteiten van Landwaart Culinair uit Maartensdijk.

Bij de kassa’s kun je nu ook afrekenen met een handscanner. Op het zelfscanplein reken je eenvoudig af door middel van een handscanner of het scannen van losse producten.