Afbeelding
Beeld: Landy Elliott

Popagenda succesvol met Haags Beat Festival

Wat waren we toe aan een feestje! Gezien de ontelbare reacties van zowel publiek als artiesten, mag organisator Popagenda Scheveningen de derde editie van het Haags Beat festival, afgelopen zondag 8 augustus in het Openluchttheater Zuiderpark, met recht een waar eerbetoon noemen aan de Haagse muziekhelden die de stad voor eeuwig op de kaart hebben gezet in de geschiedenis van de popmuziek.


Met artiesten zoals Cesar Zuiderwijk en Rinus Gerritsen van Golden Earring, Spike van DI-RECT en onze Scheveningse Nicko Christiansen, had Popagenda Scheveningen wederom een programma samengesteld om je vingers bij af te likken. Daarnaast deelden Rob Bolland, Robert Jan Stips en Eddy Chatelin prachtige anekdotes met presentator Fred Zuiderwijk en het publiek. De aanwezigheid van hét museum van de Nederlandse Popmuziek, RockArt, maakte het feest compleet.

Aan hen die als gevolg van de coronamaatregelen geen kaartje konden bemachtigen, belooft Popagenda Scheveningen: "We maken het goed volgend jaar!" Zelfs dit najaar al, tijdens Haagse Beat Aan Zee op Scheveningen. Blijf hiervoor De Scheveninger en de social media van Popagenda Scheveningen en Haags Beat Festival in de gaten houden.