Laatste tickets Kidsfestival Scheveningen

Vanaf 25 augustus is het zover: 4 dagen plezier voor kinderen van 6 tot 16 jaar. De laatste tickets kan je online bestellen. De woensdagmiddag is reeds volgeboekt, dus wees er snel bij voor de andere activiteiten; er is veel te beleven binnen en buiten.

TIKTOK workshops met Thomas Messina, bekend influencer die alles weet van TikTok en jou de laatste tips en trucs bijbrengt. Maak daarna je eigen TikTok filmpje en win een prijs.

Muziekworkshops. Maak een muzikale ontdekkingsreis, leer gitaar spelen of leef je uit met showdance. Degene die zich het best heeft ingezet mag bij de finale gratis een gitaar uitkiezen.

TrashUre Hunting. Maak dit avontuur mee, help het strand opruimen en maak samen van die resten een kunstwerk. Of wat dacht je ervan om te skaten op de boulevard? Wij leren je dat snel aan.

Crownies verdienen is op dit festival ook mogelijk; daar kan je ook nog wat mee winnen. In ieder geval maak je kans om zaterdag 28 augustus met de KNRM de zee op te gaan.


De finale is op zaterdag 28 augustus. Ouders en verzorgers mogen dan ook mee. Zes deelnemende kinderen gaan de zee op! En bij de YMCA zie je een foto slideshow van de leukste momenten en het beste TikTok filmpje. Op het strand is er een meeting point bij de post van TrashUre Hunt om de kunstwerken te bewonderen.


De tickets zijn gratis te bestellen via www.ymcascheveningen.nl. Het Kidsfestival Scheveningen wordt georganiseerd door de YMCA en TrashUre Hunt. Met dank aan de KNRM voor de medewerking aan het Kidsfestival Scheveningen.