Afbeelding
Beeld: PR

Monique Taal winnaar Vrijwilligersprijs ‘Sport’

Sport

Afgelopen zaterdag zijn vijf Haagse vrijwilligers gekroond tot Haagse Vrijwilliger van 2021. Vrijwilligersorganisaties konden hun beste vrijwilliger opgeven voor de verkiezing. De jury nomineerde 13 vrijwilligers uit alle inzendingen en hebben na lang beraad vijf vrijwilligers gekozen die de Haagse Vrijwilligersprijs 2021 in ontvangst mochten nemen. Monique Taal is één van hen.

Monique heeft de prijs ontvangen voor haar vrijwilligerswerk bij voetbalvereniging Duindorp SV. Monique: “Ik vind natuurlijk hartstikke leuk en hele eer dat ik opgegeven ben. Maar ik vind het ook ongemakkelijk, omdat heel veel mensen op onze vereniging de prijs verdienen. Je doet het niet alleen. We hebben een grote groep vrijwilligers, waardoor we veel voor elkaar krijgen. Maar het is ook leuk om waardering te krijgen voor de tijd die je er insteekt.”

Wethouder Kavita Parbhudayal heeft de prijzen afgelopen zaterdag uitgereikt. Dat gebeurde coronaproof tijdens een feestelijke show vanuit het Paard, die live op Den Haag TV en internet werd uitgezonden.

}