Afbeelding
Beeld: PR

Succesvolle Dierendagactie voor het HDC

Algemeen

Er moest afgelopen week twee keer gereden worden met een compleet afgeladen wagen om alle spullen die waren binnengebracht voor de inzamelingsactie voor het Haags Dierencentrum op de plaats van bestemming te krijgen.

Twee weken lang konden mensen hun spullen voor het Haags Dierencentrum - denk aan dekens, voer en speeltjes - inleveren bij diverse dierenwinkel in het stadsdeel Scheveningen. Dit jaar kon dat bij Vera’s dierenshop, Dierenboetiek Reinken, Dierenwinkel Harstduiven, Dierenspeciaalzaak HeReBa en bij Dierenwinkel René van der Westen. En ook dit jaar werd er weer massaal gehoor gegeven aan de oproep.

Maar liefst twee compleet volle wagens met spullen werden afgegeven bij het Haags Dierencentrum. “In één woord geweldig, het leek wel Sinterklaas! Heel veel dank namens alle dieren voor de mooie, fijne, speciale, lieve en lekkere donaties die we van jullie ontvingen. We gaan onze honden en katten hiermee lekker verwennen in de herfstige, natte en koude periode die eraan zit te komen.”

}