Afbeelding
Beeld: Dick Teske

Steekincident en aanrijding in Scheveningen-Bad

Algemeen

Op nog geen 500 meter afstand in Scheveningen-Bad hadden de hulpdiensten het maandagavond druk met een steekincident én een flinke aanrijding.

Om enkele minuten voor 23.30 uur maakte de politie melding van een steekincident in de Harstenhoekstraat. In de tramdoorgang tussen de Utrechtsestraat en het Palaceplein waren daarbij twee personen gewond geraakt. Eén persoon was in zijn been gestoken, de ander bleek in zijn gezicht geslagen te zijn. Voorafgaand aan het steekincident zou er een vechtpartij zijn geweest.

De twee slachtoffers zijn naar het ziekenhuis gebracht. De verdachten zijn na het incident weggerend in de richting van de Palacepromenade. De politie heeft enige tijd in de wijde omgeving gezocht naar de verdachten, maar heeft niemand meer aangetroffen. Het gaat om twee mannen van rond de 20 jaar met een donkere huidskleur. Tijdens het incident droegen zij allebei een zwarte hoodie met een capuchon.

Een half uurtje later, een paar minuten na middernacht ging het mis op de kruising van de Gevers Deynootweg met de Scheveningseslag. Daar botsten twee auto’s met een flinke klap op elkaar. De twee betrokken voertuigen liepen veel schade op. Wonder boven wonder raakten de inzittenden van beide auto’s niet gewond bij de aanrijding. 

Afbeelding
}