Afbeelding
Foto: PR

Tom Beugelsdijk voegt zich bij selectie SVV Scheveningen

Sport

SVV Scheveningen ziet de selectie per direct versterkt worden door de komst van Tom Beugelsdijk. In eerste instantie voor een half seizoen, maar met de optie en intentie voor een langer verblijf als dat van beide kanten goed bevalt en zich in de tussentijd geen mogelijkheden voor een terugkeer in het betaald voetbal voordoen.

De verdediger was sinds de zomer clubloos en heeft de eerste seizoenshelft zijn conditie op peil gehouden voor een eventuele directe instroom in het betaald voetbal. Nu die mogelijkheid zich nog niet heeft voorgedaan heeft hij besloten direct vanaf het begin van de tweede seizoenshelft in ieder geval in te stromen op een zo hoog mogelijk niveau in de buurt om ook weer wedstrijden te kunnen spelen.

SVV Scheveningen krijgt er met de komst van Beugelsdijk een verdediger met een schat aan ervaring bij. Hij heeft ruim 350 wedstrijden als prof achter zijn naam, waarvan het grootste deel in de Eredivisie. Zijn tussentijdse komst naar Scheveningen is volledig mogelijk gemaakt door een extra sponsorbijdrage aan de vereniging via de businessclub door een aantal trouwe sponsoren van SVV Scheveningen.

Tom Beugelsdijk: “Ik ben heel blij om bij Scheveningen aan de slag te kunnen. Ik ben fit en kan niet wachten tot ik weer wedstrijden kan spelen, met alle beleving die daarbij hoort. Maar net als iedereen zal ik de concurrentie moeten aangaan want er zijn meer goede spelers voor mijn positie. Als voetballer uit Den Haag is Scheveningen natuurlijk een toonaangevende vereniging in de regio die je altijd volgt. De speelwijze en het samen strijden voor een resultaat waar Scheveningen voor staat spreken mij enorm aan. Daarnaast weet ik dat er een hechte groep staat die niet alleen plezier heeft in het voetbal, maar ook daaromheen en met een gezonde dosis humor. Dat voelt direct vertrouwd.”

Volgens hoofdtrainer John Blok is de komst van Tom een buitenkans voor SVV Scheveningen. “We verwachten hiermee wel een extra verdedigend wapen aan de selectie toe te voegen. Daarnaast moet je je op dit niveau, ongeacht de beperkingen, altijd proberen te verbeteren als die kans zich voordoet.”

}
Afbeelding
Sloopwerkzaamheden veegpost Vissershavenstraat gestart 23 feb, 11:00
Afbeelding
Scheveningse ondernemers stellen 25.000 tulpen beschikbaar voor bezoekers 22 feb, 13:00
Afbeelding
Balmuur Tholensestraat wordt weggehaald 21 feb, 14:00
Afbeelding
Luca Guariglia Duffy: Jong talent met ambities voor de toekomst bij SVC'08 21 feb, 10:00
Afbeelding
Jarige job zorgt voor drie extra bomen in Scheveningse Bosjes 20 feb, 18:00
Afbeelding
Bijna 300 reacties fietsvlonders Geuzen- en Statenkwartier 19 feb, 11:00