Afbeelding
Foto: Laura van Deursen
Advertorial

Saar aan Huis, persoonlijke en betaalbare mantelzorg

Ondernemend

Saar aan Huis is een landelijke particuliere organisatie die ouderen ondersteunt bij de alledaagse dingen, zodat ze langer thuis kunnen blijven wonen.

Marie-Antoinette van Straten, franchisenemer: “U krijgt ook echt Saar aan Huis. We noemen onze vrouwelijke medewerkers Saar, inderdaad naar de huishoudster van de burgemeester uit de serie Swiebertje. We noemen onze mannelijke medewerkers Bram, omdat we Swiebertje niet zo vinden passen.”

Ouderen wonen tegenwoordig langer thuis. Saar aan Huis biedt aanvullende of vervangende mantelzorg, zodat zij comfortabel en verantwoord in hun eigen woonomgeving kunnen blijven wonen. Marie-Antoinette: “Daarmee ontzorgen we tegelijkertijd de mantelzorgers.” 

Saar, of in enkele gevallen Bram, helpt met (samen) boodschappen doen, licht huishoudelijk werk en koken. Of ze begeleiden u naar een doktersafspraak of bieden een beetje gezelschap. Marie-Antoinette: “Saar en Bram bieden niet medische, passende hulp. Het zijn mensen met levenservaring met het hart op de juiste plek, die het leuk vinden om een paar uur per week ondersteuning te bieden. Ze hebben soms in de reguliere zorg gewerkt, maar willen van de werkdruk af en liever één-op-één-zorg leveren. Of het zijn ouders van wie de kinderen groot zijn en die tijd over hebben, of ze zijn zelf mantelzorger geweest en willen graag wat terug doen. U krijgt altijd dezelfde persoon thuis, waarmee u een persoonlijke band opbouwt.” 

Betaalbare en snelle hulp 
Ondersteuning van Saar aan Huis is voor iedereen bereikbaar. “De zorg wordt in de meeste gevallen vergoed als u een aanvullende verzekering heeft. We kunnen de hulp al na een of twee weken starten. Of zelfs eerder als het urgent is.”

Geïnteresseerd of meer informatie?
Kunt u als oudere of als mantelzorger ondersteuning gebruiken, of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Saar aan Huis via de website www.saaraanhuis.nl of via telefoon: 06-86869014. Mailen kan ook naar: marie-antoinette.vanstraten@saaraanhuis.nl

}
Afbeelding
Sloopwerkzaamheden veegpost Vissershavenstraat gestart 23 feb, 11:00
Afbeelding
Scheveningse ondernemers stellen 25.000 tulpen beschikbaar voor bezoekers 22 feb, 13:00
Afbeelding
Balmuur Tholensestraat wordt weggehaald 21 feb, 14:00
Afbeelding
Luca Guariglia Duffy: Jong talent met ambities voor de toekomst bij SVC'08 21 feb, 10:00
Afbeelding
Jarige job zorgt voor drie extra bomen in Scheveningse Bosjes 20 feb, 18:00
Afbeelding
Bijna 300 reacties fietsvlonders Geuzen- en Statenkwartier 19 feb, 11:00