Afbeelding
Foto: PR
Advertorial

De Wolf Gym: Meer dan sport alleen

Ondernemend

Als je de afgelopen vier jaar op het Scheveningse strand bent geweest, heb je ze ongetwijfeld gezien. Een groep mensen, zwetend en zwoegend, met grote hamers, tractorbanden flippend, kettlebell zwaaiend, dumbell liftend, met opzwepende muziek en een grote glimlach. Dat is de Wolf Pack! Een hechte groep mensen die met regelmaat en veel plezier bij De Wolf Gym sport. 

Sinds het najaar van 2023 heeft De Wolf Gym ook lessen voor 55-plussers aan het rooster toegevoegd. Elke maandag en donderdagochtend om 10.00 uur is er een toegankelijke training voor elk niveau, waarbij de trainer op een professionele en veilige manier de deelnemers begeleidt. De Wolf Gym staat bekend om zijn afwisselende trainingen en het plezier tijdens de trainingen en dat geldt ook voor de groeiende groep zilveren wolven.

Jamel, eigenaar en trainer: “Het strand heeft zo’n positief effect op de gemoedstoestand van mensen, het hele jaar rond. Juist ook als het kouder wordt is het strand een heerlijke plek. Het doel van De Wolf Gym is dan ook om sporten op het strand een vast onderdeel van je routine te maken, om ervoor te zorgen dat je de rest van je leven een soepel lijf hebt en vol energie zit. En het mooie is dat veel deelnemers nu al verbetering merken. Niet alleen in de lessen, ze bewegen makkelijker, stappen vaker op de fiets, hebben een betere weerstand. Daarnaast is het ook een heel gezellige groep. Alleen al voor het bakkie koffie na de training zou ik aanraden om eens mee te doen.”

Ook interesse gekregen in het volgen van een les? De Wolf Gym helpt je met plezier in beweging te blijven. Kom langs voor een gratis proefles of stuur een mailtje naar: info@dewolfgym.nl voor meer informatie.

}
Afbeelding
Sloopwerkzaamheden veegpost Vissershavenstraat gestart 23 feb, 11:00
Afbeelding
Scheveningse ondernemers stellen 25.000 tulpen beschikbaar voor bezoekers 22 feb, 13:00
Afbeelding
Balmuur Tholensestraat wordt weggehaald 21 feb, 14:00
Afbeelding
Luca Guariglia Duffy: Jong talent met ambities voor de toekomst bij SVC'08 21 feb, 10:00
Afbeelding
Jarige job zorgt voor drie extra bomen in Scheveningse Bosjes 20 feb, 18:00
Afbeelding
Bijna 300 reacties fietsvlonders Geuzen- en Statenkwartier 19 feb, 11:00