Afbeelding
Foto: DS
Advertorial

Wassenaar Snacks heeft nieuwe, maar vertrouwde eigenaar

Ondernemend

Wassenaar Snacks in de Dirk Hoogenraadstraat 77 is al meer dan 60 jaar een begrip op Scheveningen. Ooit begonnen door Joop Wassenaar, is de snackbar nu aan zijn vierde eigenaar toe. Martijn Caminada werkt al 25 jaar in de zaak en neemt nu het stokje over van Albert Verheij.

Joop Wassenaar is de zaak in 1960 begonnen. In 1988 heeft zijn broer Jacques de snackbar overgenomen en in 2007 werd Albert Verheij de eigenaar. Vanaf januari dit jaar heeft Martijn de zaak overgenomen.

Martijn heeft eigenlijk zijn banketbakkersdiploma gehaald, maar is blijven hangen bij Wassenaar Snacks. “Ik ben bij de snackbar gaan werken als bijbaantje. Maar toen ik geen werk kon vinden als banketbakker, ben ik er blijven hangen, want ik had het heel erg naar mijn zin.” Martijn is niet van plan veel te veranderen in de zaak. “Het blijft dezelfde goede kwaliteit. Albert blijft nog negen jaar bij ons werken en ik neem langzaam maar zeker het stokje van hem over.”

Je kunt bij Wassenaar Snacks ook terecht voor eigengemaakte salades, bittergarnituur en complete buffetten. Veel producten komen uit eigen keuken en worden elke dag vers bereid. Zoals bijvoorbeeld de kroketten, de bami- en nasiballen. Martijn: “We werken hard om de kwaliteit hoog te houden. We staan dan ook al jaren in Scheveningen en wijde omtrek bekend om onze zelfgemaakte culinaire snacks. Het is ook niet voor niets dat de zaak is uitgeroepen tot ‘Beste snackbar van Nederland 2008-2009’, en bekroond is met twee snacksterren, uitgereikt door Pierre Wind en Bart Chabot.”

Het succes is mede bereikt door het team dat bij Wassenaar Snacks werkt. “We zijn een hecht team en dat zorgt ervoor dat we nog steeds met veel plezier aan het werk gaan. We hopen dan ook dat we onze klanten nog lang mogen ontvangen in de Dirk Hoogenraadstraat 77.”

}
Afbeelding
Sloopwerkzaamheden veegpost Vissershavenstraat gestart 23 feb, 11:00
Afbeelding
Scheveningse ondernemers stellen 25.000 tulpen beschikbaar voor bezoekers 22 feb, 13:00
Afbeelding
Balmuur Tholensestraat wordt weggehaald 21 feb, 14:00
Afbeelding
Luca Guariglia Duffy: Jong talent met ambities voor de toekomst bij SVC'08 21 feb, 10:00
Afbeelding
Jarige job zorgt voor drie extra bomen in Scheveningse Bosjes 20 feb, 18:00
Afbeelding
Bijna 300 reacties fietsvlonders Geuzen- en Statenkwartier 19 feb, 11:00