Afbeelding
Foto: PdH

Nieuw hoofdstuk voor FRM Telecombinatie

Ondernemend

Op 1 februari was het zover, Frank Beusekamp, eigenaar van FRM Telecombinatie in de Keizerstraat 217, droeg na 23 jaar ondernemerschap het stokje over aan Fikri Ince.

Frank Beusekamp kijkt met trots terug op de afgelopen jaren, waarin hij een trouwe klantenkring opbouwde die hem niet alleen voor zijn aanbod van producten en diensten maar ook voor een praatje wist te vinden. In 1999 is Frank begonnen met de telecomonderneming die uitgroeide tot een volwaardige winkel waar men voor uiteenlopende zaken terecht kan, van telefoonabonnementen tot telecomaccessoires. Frank begon de winkel samen met Rene Lentze aan de Prins Willemstraat 32, naast restaurant Zarautz, waar zijn vader toentertijd de eigenaar van was. In 2013 besloten zij met de winkel te verhuizen naar de Keizerstraat en vanaf 2017 is Frank alleen doorgegaan met de winkel. “Dagelijks was het druk en werd het bestand met vaste klanten steeds groter. De mensen kwamen zelfs langs voor een kleinigheidje, maar bleven wat langer hangen voor een gezellig praatje”, aldus Frank. Mindere tijden, zoals alle opbrekingen rondom en in de Keizerstraat en uiteraard corona heeft hij ondanks de mindere vraag naar abonnementen, toch goed doorstaan.

Maar langzamerhand merkte Frank dat hij toe was een andere uitdaging en daarom probeerde hij eerst elders in de Keizerstraat een plekje te vinden, waar hij zijn winkel kon uitbreiden met andere producten. “Helaas lukte dat niet en liet ik in de omgeving doorschemeren dat ik ook wel open stond om de winkel in de huidige vorm aan iemand anders over te dragen”, vertelt Frank. “Hier was ik wel in geïnteresseerd”, valt Fikri in het gesprek. “Ik ben eigenaar van Keizer Snacks, samen met mijn broertje Nihat en wij zagen er wel wat in om deze leuke zaak voort te zetten.”

Sinds 1 februari is Fikri nu de eigenaar van de telecomwinkel en hij heeft er heel veel zin in. “De winkel zal grotendeels in zijn huidige vorm voortgezet worden, waarbij ook in de toekomst weer de Western Union, Moneygram en Ria Money Transfer terugkomen. Ook zullen we uitbreiden met de pakketdienst Homer en hopelijk nog andere. Dus op het gebied van service willen we nog meer de nadruk leggen!”

“Tot slot wil ik toch nog even het woord nemen”, lacht Frank. “Als eerste wil ik al mijn vaste klanten bedanken voor het vertrouwen en ben ik ervan overtuigd dat zij ook terecht kunnen bij Fikri. Hij is enthousiast en weet wat hij wil. Ik wens hem heel veel succes en hoop dat hij het net zo naar zijn zin gaat krijgen als dat ik het in al die jaren heb gehad.”

Telecombinatie FRM, aan de Keizerstraat 217, is dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Voor vragen kunt u tijdens openingstijden bellen naar telefoon: 070-2112477.