Afbeelding
Foto: DS

Mister Mario: “Iedereen is welkom. Ook voor alleen een drankje”

Ondernemend

Sinds november vorig jaar is restaurant Mister Mario van de 26-jarige Mario Singh neergestreken in Scheveningen. Na een flinke verbouwing opende dit restaurant met een Italiaanse/internationale kaart haar deuren, een dag voordat de laatste lockdown begon. “Het was een lastige start, maar nu komen er langzaam steeds meer gasten.”

Mister Mario kiest bewust voor een kleine kaart met verse producten. “Onze chef heeft dertig jaar ervaring en werkte ook in het vorige restaurant. We bieden zowel bij de voor- als de hoofdgerechten vis- en vleesgerechten, maar bij de voorgerechten is er ook keuze tussen bruschetta’s, buratta’s en een salade. Er staan vijf soorten pasta op het menu en we schenken er mooie Italiaanse wijnen bij, maar bieden ook Italiaans bier en cocktails. We houden rekening met allergieën, dus serveren ook glutenvrije en vegetarische producten.”

Restaurant in Wassenaar

Mario had hiervoor 4,5 jaar een restaurant/pizzeria in Wassenaar. “Het zat in een oud pand dat nodig verbouwd moest worden. Dat zou hoge kosten met zich meebrengen en zeker in coronatijd twijfelden we of dat wel verstandig was. Uiteindelijk hebben we besloten om daar te stoppen.”

Nieuwe locatie in Scheveningen

Mario ging op zoek naar een nieuwe locatie, deze keer in Den Haag. “Ik heb veel plekken gezien, maar het was het net niet, of het bracht te hoge kosten met zich mee. Toen belde de makelaar over deze plek. Ik vond het meteen leuk, maar ik wilde het wel een frissere uitstraling geven. Toen wist ik natuurlijk nog niet dat er weer een lockdown aan zat te komen.”

Tijdens de lockdown besloot Mario om in de omgeving te bezorgen. “Het was een lastige tijd om daarmee te starten, want niemand kent je nog. Maar er werd gelukkig wel gebruik van gemaakt en de mensen die toen ons eten geproefd hebben, komen nu in het restaurant eten.”

Iedereen welkom

Mister Mario wil een restaurant zijn voor de Scheveningers, en niet alleen voor toeristen. “We snappen dat het tijd nodig heeft voordat mensen ons weten te vinden. We hopen dat dat door mond-op-mondreclame gebeurt. We gaan ons terras nog opknappen en er komen nieuwe tafels en stoelen. Iedereen is welkom. Ook als ze alleen een lekker drankje willen.”


Mister Mario Scheveningen is gevestigd aan de Ankerstraat 2.