Afbeelding
Foto: De Scheveninger

Sushi Akoya: “We willen dat gasten zich bij ons thuis voelen”

Ondernemend

Sinds vorige maand is de Keizerstraat het sushi-restaurant ‘Sushi Akoya’ rijker. Ming Su en Michelle Chan zochten een uitdaging op een nieuwe plek en willen hun gasten hier laten genieten van verse sushi en authentiek Chinese streetfood-producten. Daarnaast kun je er genieten van verschillende Bubble tea’s. Kwaliteit, verse producten en goede service zijn daarbij vanzelfsprekend. Michelle: “Ons motto is ‘eet, geniet en beleef’.”

Michelle en Ming komen uit een horecafamilie en hebben jarenlange ervaring. Michelle: “We hebben tijdens onze studententijd al in de horeca gewerkt en hebben een eigen zaak in Tilburg gehad. Toen we een kind kregen, hadden we onze handen vol en te weinig tijd om een eigen restaurant te hebben. Nu is ons kind groter, en willen we de uitdaging weer aangaan op deze plek.”

Kwaliteit

Kwaliteit is daarbij heel belangrijk. “Ming heeft zijn opleiding in Japan gedaan. We bieden verse, goede producten uit de Aziatische keuken. De samenstelling van de ingrediënten maakt de smaak van onze sushi en streetfood bijzonder. De fijnproever merkt duidelijk het verschil. Zelf vind ik de sushi Vulcano Sushi Akoya heel lekker”, vertelt Michelle.

Daarnaast is er bij Sushi Akoya ook Bubble Tea verkrijgbaar. “We laten onze klanten graag kennismaken met het hipste drankje uit Taiwan. Bubble Tea bestaat uit thee, melk of vruchtensap en parels als topping. Het bubbelige aan het drankje zijn natuurlijk de tapioca-balletjes en doordat het flink wordt geschud ontstaat er een flinke schuimkraag aan kleine luchtbelletjes. Er zijn diverse smaken verkrijgbaar bij ons.”

Thuis voelen

Sushi Akoya bezorgt ook eten binnen een straal van 3,5 kilometer en het restaurant verzorgt ook catering aan particulieren en bedrijven. “Wij streven altijd naar een juiste combinatie van ingredienten om de meest verfijnde gerechten te bereiden. Naast dat we eten van goede kwaliteit bieden, vinden we een goede service ook heel belangrijk. We willen dat gasten zich bij ons thuis voelen.”

Sushi Akoya is gevestigd aan de Keizerstraat 75. Kijk voor meer informatie, openingstijden en het bestellen van eten op de website van het restaurant.