Afbeelding
Beeld: PR

Dat was een regenachtige Happy Halloween op De Fred

Ondernemend

Weer of geen weer, op De Fred gebeurt het allemaal. Ondanks de vele buien was het afgelopen zondag druk op de Frederik Hendriklaan.

Vele kinderen, met toch ook wel nieuwsgierige ouders, hadden zich opgegeven om deel te nemen aan de speurtocht en trokken in spanning langs de etalages en woningen in het Statenkwartier. “Het slechte weer hoort er gewoon bij, dat maakt het des te spannender, daar voel je op den duur niets meer van, want de spanning overheerst”, aldus één van de bezoekertjes van het Halloweenfeest.

De Shopping Treasures van De Fred kijken terug, samen met heel veel Vrienden van De Fred op een fantastische Halloween, wat een feest! De gezonde spanning was over de hele Fredrik Hen- driklaan te voelen.

Figuranten kleurden de bijzondere Decortenten, de Spooktenten waren levensecht en heel veel voetjes liepen aandachtig langs de etalages om de letters te zoeken om de speciale Halloween Speurtocht op te lossen.

Het was een fantastische Halloween op de Frederik Hendriklaan met heel veel prachtige griezels, heksen, geesten en andere gedaanten. De Shopping Treasures van De Fred willen iedereen hartelijk danken voor jullie aanwezigheid, graag tot volgend jaar. Het was top!