Afbeelding
Beeld: PR

Verbouwing Jumbo Koornneef Aan de Haven

Ondernemend

Van zondag 22 augustus 17.00 uur tot vrijdag 27 augustus 10.00 uur is de Jumbo Koornneef supermarkt aan de Van Bergenstraat gesloten wegens een verbouwing.

Wat gaat er zoal veranderen? Er komt een verskeuken waar dagelijks vers belegde broodjes, huisgemaakte salades, vers bereide sushi en warme kibbeling verkocht worden. Daarnaast kun je er straks terecht voor een bakje bonbons uit eigen chocolaterie en boeketten die gedraaid worden door een bloemist.

Sinds de winkel is overgenomen, worden er gebak en brood van Bakker van Maanen en specialiteiten van Slagerij Zwaard verkocht. Na de verbouwing komen hier onder andere de specialiteiten van Landwaart Culinair uit Maartensdijk bij.

Vlot winkelen? Dit kan na de verbouwing bij de Self Check Outs. Op dit plein kunnen klanten afrekenen met een handscanner of enkele losse producten afrekenen.

De feestelijke opening vindt plaats op vrijdag 27 augustus om 10.00 uur. De eerste 150 klanten worden verrast met een boeket en tot en met zondag 29 augustus ontvangen klanten een gratis appeltaart bij besteding vanaf 25 euro aan boodschappen.