Afbeelding
Beeld: PR

Ricky Toet wint Vespa scooter met EK pool

Ondernemend

Afgelopen week mocht Ricky Toet zijn nieuwe Vespa scooter in ontvangst nemen bij Eric de Wit. Ricky won de scooter door de uitslag van het EK Voetbal goed te voorspellen in de pool van eetcafé De Maatschappij.

Ricky deed mee onder de naam van z’n 3 jarige dochter Lieve. Dat bracht hem veel geluk, zo voorspelde hij dat Nederland er helaas in de achtste finale uit ging en ook de finalewedstrijd en de uiteindelijke winnaar van het toernooi had hij goed.

Ook Albert van Reenen (bekend van Drinkz & Dinnr app, dé bestelsite van Scheveningen) is in de prijzen gevallen en werd tweede. Hij gaat met een cheque ter waarde van 500 euro naar huis.

Jerry den Heijer werd derde, een mooie plek. Bovendien had hij de avond voor de finale al de hoofdprijs te pakken, namelijk de geboorte van zijn eerste zoon Arie.

Wil je weten wie er nog meer gewonnen hebben ? Kijk dan op de Facebook pagina van De Maatschappij. Diverse andere Scheveningse prijzen van Studio Scheveningen en het Hofje van Noman waren voor de top 11 nog eens 80 prijsjes gaan naar de nummer 12 tot en met 101.