Afbeelding
Foto: De Scheveninger
Advertorial

Martin den Heijer Visspecialist vijf jaar in de Fahrenheitstraat

Ondernemend

Op 15 oktober aanstaande is het alweer vijf jaar geleden dat Martin den Heijer zijn visspeciaalzaak opende in de Fahrenheitstraat, tegenover de Albert Heijn.

Het was toen een sprong in het diepe. Ook al had hij 30 jaar ervaring in de visbranche, het moest nog wel worden waargemaakt. Door keihard te werken en de passie die Martin heeft voor zijn werk, is de zaak uitgegroeid tot een succes.

Kwaliteit

Kwaliteit tegen een betaalbare prijs is daarbij het uitgangspunt. Martin koopt dagelijks verse vis op de visafslag, niet alleen in Scheveningen, maar ook in Denemarken. De vis wordt dezelfde dag vakkundig schoon gemaakt of gefileerd. Een rijk assortiment van verse vis ligt dan in de toonbank, van schol tot zeeduivel en van zeebaars tot zeewolf. Maar ook voor gebakken vis bent u hier aan het juiste adres. De vis wordt vers gebakken terwijl u wacht. Daarnaast vindt u er ook kant-en-klare-maaltijden zoals vispasta, vispaella, ovenschotels en vissoepen. Alles wordt huisgemaakt in eigen keuken. 

Lunchroom

De visspeciaalzaak beschikt ook over een lunchroom. Je kunt er onder het genot van een wijntje genieten van overheerlijke visspecialiteiten uit eigen keuken. En ook hier krijgt u natuurlijk kwaliteit tegen een betaalbare prijs.

Feestelijke dag

Martin, is dankbaar en trots op wat ze bereikt hebben. Om stil te staan bij het vijfjarig bestaan van de zaak en de klanten te bedanken voor het vertrouwen van de afgelopen vijf jaar, staat donderdag ‘coffee on wheels’ voor de deur. Klanten worden getrakteerd op thee en diverse soorten koffie zoals cappuccino of een latte. U bent van harte welkom. Martin den Heijer Visspecialist is gevestigd aan de Fahrenheitstraat 656. Telefoon: 070-4448943.