Afbeelding
Foto: PdH

Amber-G nieuwste aanvulling aan vloot Rederij Groen

Algemeen

Het is een bijzonder jaar geweest voor Rederij Groen. Ze vierden onlangs hun 50-jarig jubileum en verwelkomden twee nieuwe onderzoeksschepen, de 4-Winds en Aquarius-G, in hun vloot. En nu is er nog meer reden tot feest, want Rederij Groen kondigt met trots de aankomst aan van hun nieuwste schip, de Amber-G, die op dinsdag 30 januari in de thuishaven Scheveningen arriveerde.

Gebouwd door De Hoop & Maaskant Shipyards, is de Amber-G een multipurpose schip met twee zeer efficiënte diesel-elektrische motoren, waardoor het het meest duurzame schip in de Groen-vloot is. Het beschikt ook over geavanceerde functies, zoals een DP1-systeem (dynamisch positioneringssysteem), dat automatisch de precieze positie van het schip handhaaft via computer en satelliet. Deze mogelijkheden en het veelzijdige ontwerp maken het geschikt voor een scala aan taken over de hele wereld, zoals onderzoekswerk, bemanningsoverdrachten, of 24/7 bewaking en ondersteuning in diverse maritieme omgevingen.

De komst van de Amber-G is bijzonder tijdig gezien de toenemende vraag naar gespecialiseerde ondersteuning in de maritieme industrie. Rederij Groen kijkt uit naar de volgende stappen van het schip en is ervan overtuigd dat het de uitstekende service zal blijven leveren waar klanten op kunnen rekenen.

}
Afbeelding
Sloopwerkzaamheden veegpost Vissershavenstraat gestart 23 feb, 11:00
Afbeelding
Scheveningse ondernemers stellen 25.000 tulpen beschikbaar voor bezoekers 22 feb, 13:00
Afbeelding
Balmuur Tholensestraat wordt weggehaald 21 feb, 14:00
Afbeelding
Luca Guariglia Duffy: Jong talent met ambities voor de toekomst bij SVC'08 21 feb, 10:00
Afbeelding
Jarige job zorgt voor drie extra bomen in Scheveningse Bosjes 20 feb, 18:00
Afbeelding
Bijna 300 reacties fietsvlonders Geuzen- en Statenkwartier 19 feb, 11:00