Afbeelding
Foto: PR

Nieuw paviljoen voor JM Snacks aan de Strandweg

Algemeen

Het bekende snackpaviljoen JM Snacks, dat vroeger op de kop van het Noordelijk Havenhoofd stond, mag naar een nieuw paviljoen aan de Strandweg 3J. Daar stemde de gemeenteraad donderdag mee in. Op dit moment zit JM Snacks vanwege de, inmiddels afgeronde, bouw van een hotel op de kop van het havenhoofdgebied in een tijdelijk pand aan de Strandweg 3L.

Het nieuwe paviljoen sluit aan bij het huidige duingebied en wordt in stijl van de omgeving ontworpen. Het pand ligt met het terras aan de boulevard en wordt ingekapseld in het duin. Het 300 m2 grote gebouw komt onder het duin tevoorschijn, alsof er een sluier wordt opgelicht. Het nieuwe terras wordt 100 vierkante meter groot en zal, zoals ook in de huidige situatie, onderdeel van het gebouw worden.

Wethouder Robert van Asten: “Ik ben blij dat op deze in het oog springende plek bij het Noordelijk Havenhoofd deze Scheveningse ondernemers hun bedrijf kunnen voortzetten. In een prachtig passend pand kunnen wandelaars, pierewaaiers en andere bezoekers van onze kust straks terecht voor een heerlijke Scheveningse versnapering.”

Het nieuwe paviljoen voor JM Snacks is onderdeel van het grotere ontwikkelingsgebied Noordelijk Havenhoofd, waar onder andere een ondergrondse parkeergarage, bedrijvigheid en woningen moeten komen. Er is eerst gestart met de bouw van een hotel op de kop van het havenhoofd. Daarna komt er nieuwbouw voor de visindustrie en diverse horeca.

Inmiddels is het Marina Beach hotel gerealiseerd en zijn voor Seafood Centre en AZ Fisheries zijn bedrijfshallen opgeleverd. Ook is het nieuwe boothuis voor de KNRM en een nieuw horecapand voor Simonis gereed.

}
Afbeelding
Sloopwerkzaamheden veegpost Vissershavenstraat gestart 23 feb, 11:00
Afbeelding
Scheveningse ondernemers stellen 25.000 tulpen beschikbaar voor bezoekers 22 feb, 13:00
Afbeelding
Balmuur Tholensestraat wordt weggehaald 21 feb, 14:00
Afbeelding
Luca Guariglia Duffy: Jong talent met ambities voor de toekomst bij SVC'08 21 feb, 10:00
Afbeelding
Jarige job zorgt voor drie extra bomen in Scheveningse Bosjes 20 feb, 18:00
Afbeelding
Bijna 300 reacties fietsvlonders Geuzen- en Statenkwartier 19 feb, 11:00