Afbeelding
Foto: Dick Teske

Zingen Aan Zee verbindt mensen

Algemeen

Afgelopen zaterdagmiddag vond het grootste gratis te bezoeken Korenfestival van de Haagse regio weer plaats in het hart van Scheveningen. Na de officiële opening van Wethouder Cultuur Saskia Bruines, startte Zingen Aan Zee met 35 koren en zanggroepen met maar liefst 1500 koorleden.

Niet alleen leverde dat een uniek zangspektakel op, maar de duizenden zangers, zangeressen én bezoekers zorgden voor pure, onderlinge verbinding vanaf het strand, De Oude Kerk, dwars door de Keizerstraat tot de Bethelkerk en de H. Antonius Abt kerk aan de Scheveningseweg. De diversiteit aan genres én locaties maakte de sfeer bijzonder en compleet. Ook de lokale ondernemers konden tevreden terugkijken op dit evenement. Zelfs de vele regenbuien hadden geen effect op het geslaagde Zingen Aan Zee!

Zingen aan Zee is het grootste gratis te bezoeken Korenfestival van de Haagse regio en vindt plaats in het hart van Scheveningen. Tijdens het festival zijn veel verschillende genres vertegenwoordigd, van pop tot shanty, jazz tot rock en gospel tot wereldmuziek.