Afbeelding
Foto: PR

Dierendagactie! Inzameling voor het Haags Dierencentrum

Algemeen

Ook dit jaar organiseert De Scheveninger rond Dierendag op 4 oktober, samen met een aantal dierenwinkels, een inzamelingsactie voor het Haags Dierencentrum.

Het Haags Dierencentrum is opgericht in 1877 en is daarmee het oudste en een van de grootste dierenopvangcentra in Nederland. Per jaar vangen ze zo’n 1.700 zwerfkatten en -honden op. Tijdens het verblijf in het asiel krijgen de dieren vanuit de interne dierenkliniek alle verzorging de ze nodig hebben. Het Haags Dierencentrum kan daarbij hulp goed gebruiken. Reden voor De Scheveninger en de diverse dierenwinkels in Scheveningen om een inzamelingsactie te organiseren.

Het Haags Dierencentrum heeft behoefte aan lekker blikvoer of paté voor zowel hond als kat. Voor de kleine katten het liefst kleine blikjes Gourmet Mousse. Voor de volwassen katten zijn zakjes natvoer (bijvoorbeeld Felix) lekker. Deze worden als extraatje gebruikt naast de brokken of wanneer de katten niet goed willen eten.

Voor de honden waardeert het Haags Dierencentrum Frolic, dit wordt onder andere gebruikt bij het trainen als beloning. Ook pens staven zijn een lekker extraatje voor de honden.

Verder kan het Haags Dierencentrum ook kleine kartonnen krabplanken en krabpalen gebruiken. Uiteraard is ander katten- en hondenspeelgoed ook zeer welkom. Tot slot kan het Haags Dierencentrum altijd handdoeken en dekbedovertrekken goed gebruiken.

Doet u mee? Tot en met woensdag 4 oktober kunt u uw spullen kopen en/of afgeven bij één van de volgende dierenwinkels: Vera’s Dierenshop, Tesselseplein 31; Dierenboetiek Reinken, Reinkenstraat 16; Dierenspeciaalzaak HeReBa, Stevinstraat 135; Dierenwinkel René van der Westen, Frederik Hendriklaan 173 en De Haagsche Hondentrimmer, Keizerstraat 149.

}