Afbeelding
Foto: PR

Stichting Vrienden van Kooman’s Poppentheater geeft 25 feestjes

Algemeen

Deze week is het nieuwe theaterseizoen van Kooman’s Poppentheater, aan de Frankenstraat, gestart. Vanwege het 25-jarig bestaan van de Stichting Vrienden van Kooman’s Poppentheater geeft de stichting, in samenwerking met het theater en Quiet Den Haag, dit schooljaar 25 verjaardagsfeestjes cadeau aan kinderen uit financieel kwetsbare gezinnen.

De jarigen mogen met zes vriendjes/vriendinnetjes naar een voorstelling in het poppentheater. Ze ontvangen uitnodigingskaarten, in de pauze is er voor iedereen een theatercakeje en limonade en na afloop van de voorstelling mogen de kinderen nog even blijven voor een ‘meet-and-greet’ met de poppen. De verjaardagspakketten worden in de loop van het seizoen weggegeven via Quiet Den Haag.

Stichting Vrienden van Kooman’s Poppentheater maakt regelmatig voorstellingen mogelijk voor kinderen die om financiële of andere redenen het theater niet kunnen bezoeken. Dankzij donaties van de 270 Vrienden heeft het theater de afgelopen jaren gespeeld voor scholen met slechthorende, slechtziende, autistische en moeilijk lerende kinderen, buurthuizen, pleeggezinnen van de Stichting Jeugdformaat, kindertehuizen, gezinnen bij de voedselbank, een kinderkamp voor kinderen met kanker en nog veel meer.

}