Afbeelding
Foto: PR

Vier Vlaggetjesdag met prachtige vlaggen

Algemeen

Scheveningen maakt zich op voor een feestelijke Vlaggetjesdag en de organiserende stichting nodigt alle inwoners uit om hun huizen, voortuinen, balkons en boten te versieren met kleurrijke vlaggenlijnen en vlaggen. Deze prachtige traditie, die het startsein markeert voor het Vlaggetjesdagweekend, zorgt voor een levendige sfeer in de hele buurt.

Het doel van deze activiteit is om tijdens het Vlaggetjesdagweekend zoveel mogelijk straten, voortuinen, huizen, boten en balkons te laten schitteren met feestelijke versieringen. Jong en oud worden aangemoedigd om een wandeling door Scheveningen te maken en te genieten van de creatieve inspanningen van iedereen. Daarnaast kun je mooie prijzen winnen met je versiering.

Als je wilt deelnemen aan deze versieringswedstrijd, zorg er dan voor dat je foto’s van je prachtig versierde huis of boot uiterlijk op 14 juni indient. Bezoek de website www.vlaggetjesdag.com voor meer informatie over de regels en richtlijnen voor deelname.

Speciaal voor de kinderen zijn er kleurplaten beschikbaar gesteld op de Vlaggetjesdag-website. Je kunt deze kleurplaten downloaden, uitprinten en inkleuren. Hang de versierde vaantjes voor je raam en laat iedereen zien dat jullie Vlaggetjesdag vieren! Vergeet niet je gegevens erbij te vermelden, want onder de mooiste en meest originele inzendingen worden leuke prijzen verloot.

De voorbereidingen voor Vlaggetjesdag op Scheveningen zijn in volle gang en de spanning stijgt. Laten we samen deze oude traditie vieren door onze creativiteit te tonen en de buurt om te toveren tot een kleurrijk festijn.