Afbeelding
Foto: Gemeente Den Haag

Denk mee over toekomst speeltuin Roerstraat

Algemeen

In de Roerstraat staat een kleine speeltuin. Deze is aan vervanging toe. Het plan van de gemeente is om de speeltuin in 2024 te vervangen.

De gemeente is benieuwd of veel kinderen deze speeltuin gebruiken en of bewoners willen dat de gemeente de speeltuin vernieuwt of de plek anders inricht. Bewoners kunnen hun mening geven op de website of te stemmen op een van drie opties: de speeltuin vernieuwen, de speeltuin vervangen door groen, of een combinatie van een nieuwe speeltuin én groen. Stemmen kan tot woensdag 22 maart. De uitslag van de poll komt maandag 27 maart op de website te staan.

Op woensdag 22 maart zijn speel- en groenbeheerder Wesley en stadsdeelmedewerker Sue van 13.00 tot 14.30 uur aanwezig bij de speeltuin. Zij horen graag wat uw wensen zijn voor de toekomst van de plek.

Als de uitslag van de poll bekend is, maakt de gemeente een aantal ontwerpen. Deze zijn rond eind april af. Bewoners uit de buurt ontvangen dan een brief met de vraag te stemmen op hun favoriete ontwerp. Het ontwerp met de meeste stemmen wordt gemaakt.

}