Afbeelding
Foto: North Sea Vikings

Mooi resultaat inzamelingsactie North Sea Vikings

Algemeen

Afgelopen zaterdag 11 maart was een mooi moment voor de North Sea Vikings, een groep gepassioneerde Noordzeeliefhebbers, die onder barre temperaturen met elkaar de zee in duiken. Zij overhandigde de opbrengst van hun challenge Ice-Ice-Baby, in totaal 1.661 euro, aan twee dierenvoedselbanken.

De zwemgroep begon de challenge, waarbij ze gezamelijk om 6 uur s’ ochtends de koude zee in doken, op 16 januari. 28 dagen lang trotseerden zij in alle vroegte de golven en de kou voor het goede doel. Na de gebruikelijke dip in het koude water konden zij zaterdag met gepaste trots twee cheques overhandigen aan Dierenvoedselbank Haaglanden en Dierenvoedselbank De Gevulde Buikjes.

Jolanda en Michael, de vertegenwoordigers van de voedselbanken, hadden al goede bestemmingen bedacht voor het geld, bijvoorbeeld een halve pallet kattenvoer of een flink aantal doses anti-vlooienmiddel.

De wereld van de dierenvoedselbanken was de North Sea Vikings nog niet bekend, maar Jolanda en Michael vertelden dat ze zich richten op allerlei dieren, van honden en katten tot vogels en cavia’s. Ze delen niet alleen voedsel uit, maar ook andere verzorgingsmiddelen die de dieren gezond houden, maar wel duur zijn.

De Ice-Ice-Baby-Challenge is afgelopen, maar mocht u alsnog een donatie willen doen aan de voedselbanken dan kan dat rechtstreeks. Ook als u in aanmerking denkt te komen voor een voedseldonatie voor uw huisdier dan kunt u met hen contact opnemen.
En als u de dag fris en helder wilt beginnen bent u natuurlijk altijd welkom bij de North Sea Vikings.