Afbeelding
Foto: PR

Wijkvereniging loopt met lichtjes voor Kinderziekenhuis

Algemeen

Op woensdag 7 december organiseert Wijkvereniging Scheveningen een bijzondere actie waarbij zij geld ophalen voor het Sophia Kinderziekenhuis. Voor kinderen organiseren zij een heuse lichtjesoptocht door Scheveningen-dorp met zelf geknutselde lampionnen.

De kinderen kunnen zich aanmelden via de Facebookpagina van de wijkvereniging om op woensdagmiddag zelf een lampion in elkaar te knutselen. Dit kan vanaf 15.00 uur.

De lichtjestoer start om 16.30 uur, waarbij de kinderen een mooie route vanaf het gebouw van Wijkvereniging Scheveningen in de Marcelisstraat wandelen. De route loopt door de Keizerstraat, in de richting van Zarautz aan de Prins Willemstraat om door de Badhuisstraat naar het pand van de Zingende Slager te wandelen en tot slot weer terug te keren in de Marcelisstraat. 

Onderweg zijn er leuke verrassingen voor de kinderen. De wijkvereniging vraagt of elk kind minimaal 5 euro aan donaties wil ophalen voor het Sophia Kinderziekenhuis. Ook als je niet kan meelopen kun je de wijkvereniging een handje helpen om hun doel te bereiken. De actie kan namelijk ook ondersteund worden door geld over te maken via de speciale donatiewebsite.