Afbeelding
Foto: Mark van Dorsten

Meester en juf trouwen op de Willem de Zwijgerschool

Algemeen

Afgelopen vrijdag 11 november was een bijzondere dag op de Willem de Zwijgerschool in het Belgisch Park. Ten overstaan van alle leerlingen en leerkrachten werden gymleraar meester Wijnand en juf Rianne van groep 1 en 2, voorafgaand aan hun wettelijk huwelijk verbonden door buitengewoon directeur van deze school juf Olga. 

Voorafgaand aan hun burgerlijk huwelijk aan de Dagelijks Groenmarkt in het centrum wilden Juf Rianne (ooit zelf leerling op deze school) en meester Wijnand de heugelijke gebeurtenis alvast vieren met de leerlingen en leraren van de school. Na de ceremonie waarbij de directeur de twee geliefden aan elkaar verbond, werden zij door de kinderen en leerkrachten toegezongen met een speciaal door meester Mark gemaakt lied. Het kersverse echtpaar verwacht begin volgend jaar een baby, waar de meeste collega-juffen en -meesters ervan overtuigd zijn dat dit kindje toch wel Willem of Willemientje moet gaan heten.

Voor de gelegenheid was op het schoolplein een heus podiumpje opgetuigd met daarboven een feestelijke boog van witte en roze ballonen. De gelukkigen zagen er prachtig uit in licht pak en witte trouwjurk, en werden na afloop uitgezwaaid door de enthousiaste toeschouwers, terwijl zij geheel in stijl wegreden in een Ford Mustang met open dak.

}
Afbeelding
Sloopwerkzaamheden veegpost Vissershavenstraat gestart 23 feb, 11:00
Afbeelding
Scheveningse ondernemers stellen 25.000 tulpen beschikbaar voor bezoekers 22 feb, 13:00
Afbeelding
Balmuur Tholensestraat wordt weggehaald 21 feb, 14:00
Afbeelding
Luca Guariglia Duffy: Jong talent met ambities voor de toekomst bij SVC'08 21 feb, 10:00
Afbeelding
Jarige job zorgt voor drie extra bomen in Scheveningse Bosjes 20 feb, 18:00
Afbeelding
Bijna 300 reacties fietsvlonders Geuzen- en Statenkwartier 19 feb, 11:00