Afbeelding
Foto: Dick Teske

Wijkagenda Havenkwartier officieel vastgesteld

Algemeen

Vrijdag werd, tijdens een regenachtige buurt-barbecue, de nieuwe wijkagenda voor het Havenkwartier aangeboden aan wethouder Anne Mulder.

Bewoners, de Bewonersorganisatie Havenkwartier, wijkpartners, ondernemers en de gemeente hebben de afgelopen tien maanden hard gewerkt aan het opstellen van de wijkagenda met daarop de belangrijkste thema’s en acties voor de komende vier jaar.

Leen Hofland van Bewonersorganisatie Havenkwartier overhandigde de wijkagenda officieel aan stadsdeelwethouder Anne Mulder, waarmee de wijkagenda ook definitief is vastgesteld.

Bij de overhandiging, tijdens de burendag barbecue, was het gezellig in wijkcentrum de Mallemok. De barbecue sluit aan bij het thema ‘sociale wijk’ op de wijkagenda. Andere thema’s op de wijkagenda zijn een verkeersveilige wijk, een groene wijk, een schone wijk en een veilige wijk.

De komende vier jaar gaan bewoners, ondernemers, de bewonersorganisatie, wijkpartners en gemeente samen aan de slag met de actiepunten. Hiervoor worden werkgroepen gevormd. Meedoen of meedenken? Mail naar: wijkagendasscheveningen@denhaag.nl. Of ga naar de website.