Afbeelding
Beeld: Leo de Kok

Burgemeester brengt werkbezoek aan Scheveningen

Algemeen

Afgelopen vrijdag bracht burgemeester Jan van Zanen een werkbezoek aan het stadsdeel Scheveningen. Tijdens zijn bezoek werd hij vergezeld door stadsdeeldirecteur Mendy van Veen en raadsleden René Oudshoorn en Cees Pluimgraaff. Gezamenlijk bezochten zij onder meer Het Kalhuis en Muzee Scheveningen.

Tijdens het bezoek aan het Kalhuis leidde Marike Vermeulen, locatiemanager, de burgemeester rond en vertelde dat het wijkcentrum voor veel Scheveningers, met name uit Scheveningen-dorp, een centraal ontmoetingspunt is. 

Bij Muzee werd het gezelschap warm ontvangen door directeur Tamara Peers en Jay van de Kinderraad van Muzee. Jay vertelde enthousiast over alle plannen waar de Kinderraad over mee mag denken. De gasten bekeken daarna de fototentoonstelling ‘Groeten uit Duindorp’.

In het CollectieLab lieten vrijwilligers Sientje van ‘t Veer, Anneke Hofland en Wim van der Harst met conservator Justa van den Bulk zien hoe waardering van de collectie in zijn werk gaat. Aan het einde van het bezoek bij Muzee deed de burgemeester nog kort mee met de populaire schelpenles voor kinderen.

}